ثبت نام لاتری ۲۰۲۰ آمریکا

ثبت نام لاتری ۲۰۲۰ آمریکا

5 / 0
[ 0 رای ]
ADs

لاتاری ۲۰۲۰ آمریکا

ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ آمریکا با اسم لاتین GreenCard Lottery 2020 رو با آموزش نحوه ثبت نام در لاتاری گرین کارت آمریکا ۲۰۲۰ و تاریخ شروع و پایان آن به همراه اطلاعات تکمیلی آن در زیر به طور کامل آماده کرده ایم. ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ آمریکا و ماهیت آن بدین سان بوده که بر اسال بند ۲۰۳ (c) قانون ملیت و مهاجرت آمریکا (INA) برنامه اعطای ویزا از طریق شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا موسوم بهلاتاری گرین کارت امسال نیز انجام میشود. مطابق معمول، امسال نیز به ۵۰٫۰۰۰ نفر برنده لاتاری ویزای اقامت دائم آمریکا تعلق میگیرد. افرادی که در این قرعه کشی برنده میشوند، بایستی واجد شرایط دریافت ویزای دایورسیتی باشند. وزارت امور خارجه آمریکا برندگان را به صورت تصادفی یا رندوم و توسط برنامه های کامپیوتری انتخاب میکند. این قرعه کشی برای کشورهایی که هر سال به عنوان کشورهای مجاز معرفی میشوند برگزار میشود. هر کشوری ۷% مجموع ویزاهای صادره را دریافت میکند که معادل ۳,۵۰۰ ویزا است.

لاتری 2020 آمریکا ثبت نام و شرایط

در ابتدا توجه داشته باشید هنگام ثبت نام در لاتاری در سایت زیر ( که سایت رسمی ثبت نام لاتاری آمریکا می باشد ) هیچ مبلغی جهت ثبت نام دریافت نمی شود و فرایند ثبت نام لاتاری گرین کارت کاملا رایگان می باشد .

سایت ثبت نام لاتری 2020 آمریکا

lottery2020
زمان ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰:
ثبت نام لاتاری از ۱۱ مهر ۱۳۹۷ آغاز شده و تا یک ماه ادامه خواهد داشت.
ملهت ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰:
مهلت ثبت نام تا ساعت ۲۰:۳۰ روز ۵ آبان سال ۱۳۹۷ میباشد. این تاریخ قابل تمدید نمی باشد.
شرایط واجدین شرایط جهت ثبت نام در لاتاری:
• متولد یکی از کشورهای مجاز باشد. (متولدین ایران مجاز هستند)
• حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
• حداقل مدرک تحصیلی دیپلم داشته باشد.
• در صورت نداشتن مدرک تحصیلی دیپلم، باید ۲ سال سابقه کار طی ۵ سال اخیر که نیاز به ۲ سال آموزش دارد داشته باشد.
ویژگی های فنی عکس لاتاری:
• عکس مربعی و ابعاد آن ۵ سانت در ۵ سانت یا ۶۰۰ پیکسل در ۶۰۰ پیکسل با زمینه سفید باشد.
• رزولوشن عکس ۳۰۰ dpi باشد.
• فرمت فایل jpg باشد.
• حجم عکس حداکثر ۲۴۰ کیلو بایت (kb) باشد.

برای تهیه این عکس، بهترین راه مراجعه به عکاسی و تهیه یک عکس جدید میباشد. از عکاس بخواهید فایل عکس شما را روی CD یا فلش مموری بزند و به شما بدهد.

نبت نام لاتاری ۲۰۲۰ آمریکا

قوانین تکمیل فرم لاتاری:
• هر متقاضی تنها مجاز به ثبت یک فرم به عنوان متقاضی اصلی میباشد.
• ثبت نام تنها در تاریخ های ذکر شده قابل انجام میباشد و قابل تمدید نیست.
• فرمها صرفاً به صورت آنلاین باید تکمیل شوند. امکان ذخیره فرمها وجود ندارد.
• سعی کنید ثبت نام را به روزهای آخر موکول نکنید. گاهی ترافیک بالای وب سایت مانع از ثبت نام به موقع شده و باعث از دست رفتن شانس شما میشود.
• برای تکمیل فرم ها ۶۰ دقیقه زمان خواهید داشت.
اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام لاتاری:
• نام و نام خانوادگی متقاضی اصلی
• جنسیت
• تاریخ دقیق تولد مطابق پاسپورت یا شناسنامه
• شهر و کشور محل تولد
• آدرس کامل محل سکونت
• اطلاعات تماس و آدرس ایمیل
• میزان تحصیلات
• شرایط تاهل
• اطلاعات همسر و فرزندان در صورت لزوم
• دقت داشته باشید که اطلاعات تمامی فرزندان یا فرزند خوانده های زیر ۲۱ سال و مجرد در قید حیات باید ذکر شود.
• اگر فرزندتان بالای ۲۱ سال سن دارد، باید به تنهایی ثبت نام کند و نمیتواند زیر مجموعه شما باشد.
• اگر فرزندتان متولد آمریکاست یا گرین کارت آمریکا را دارد، اطلاعات ایشان را در فرم تان ننویسید.
• در صورت هر گونه قصوری در ثبت نام اطلاعات همسر و فرزندانتان، حتی در صورت قبولی، کیس شما مردود خواهد شد.
• یک قطعه عکس برای خود و تمامی همراهان. مشخصات این عکس را میتوانید در صفحه مربوط به عکس لاتاری مطالعه کنید. فراموش نکنید تمامی اعضای خانواده نیاز به عکس دارند. حتی نوزادی که چند روز از تولدش میگذرد.

زمان اعلام نتایج لاتاری ۲۰۲۰:
نتایج لاتاری مطابق هر سال اول ماه می علام خواهد شد.
کشورهای غیر مجاز برای ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰:
اتباع کشورهای زیر امکان شرکت در لاتاری را ندارند. این کشورهای عبارتند از: بنگلادش، برزیل، کانادا، چین، کلمبیا، جمهموری دومنیکن، السالوادور، هاییتی، هند، جامائیکا، مکزیک، نیجریه، پاکستان، پرو، فیلیپین، کره جنوبی، بریتانیا (بجز ایرلند شمالی) و مستعمرات آن و ویتنام.
ایران در میان کشورهای مجاز برای ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰:
متولدین کشور عزیزمان ایران نیز جزو افراد واجد شرایط جهت ثبت نام در لاتاری ۲۰۱۹ میباشند.
مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری:
در صورتی که در لاتاری گرین کارت برنده شوید، بایستی فرم های DS-260 را برای خودتان و همراهانتان تکمیل کنید. پس از آن از ۱ اکتبر سال ۲۰۱۸ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۹ به مدت یک سال زمان دعوت به مصاحبه و بررسی مدارک برندگان خواهد بود. پس از انجام مصاحبه در سفارت و دریافت ویزا، میتوانید آزادانه به آمریکا سفر کنید و گرین کارت اقامت دائم تان را دریافت کنید.

دیدگاه کاربران 0
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.